Advies nodig voor
een bedrijfsovername?

Wij adviseren jouw over hoe jij het beste jouw bedrijf kunt verkopen. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn.

Reviews voor Zeker Bedrijfsovername2

Vrijblijvend overname
advies?

Wij nemen graag contact met je op voor
een adviesgesprek

Waar kan Zeker mij over adviseren?

Zeker heeft unieke kennis in de onderstaande disciplines

Financieel advies

Bij een bedrijfsovername hoort een boekencontrole. De belangrijkste vragen zijn natuurlijk: Hoeveel is mijn bedrijf waard? En wat is de juiste prijsstrategie? Je wilt jouw bedrijf immers zo aantrekkelijk mogelijk in de markt zetten. Daarnaast heb je ook te maken met een informatieplicht. Je bent als verkoper verplicht om de koper zo volledig mogelijk te informeren over de financiële status van jouw bedrijf. Wij kijken graag met je mee naar de bedrijfsfinanciën. Zo kunnen wij je goed adviseren over de waarde van je bedrijf en zorgen dat je rekening houd met eventuele verplichtingen. 

ZekerOvername Advies voor bedrijfsfinancien
Zeker Overname waarde berekenen

Juridisch advies

Bij een bedrijfsovername is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alle juridische verplichtingen. Wat zijn bijvoorbeeld juridische zaken waar je goed op moet letten bij een bedrijfsovername? Dit kunnen verplichtingen zijn richting het personeel. Maar het kunnen ook verplichtingen zijn naar afnemers en leveranciers. Verder is het natuurlijk van groots belang dat de koop goed wordt vastgelegd in een koopovereenkomst. Hierin wordt vastgelegd onder welke voorwaarden het bedrijf wordt verkocht en wat de rechten en plichten zijn van de koper en verkoper. Wij en onze partners helpen je graag met juridisch advies. Zo kun je met een gerust hart je bedrijf verkopen.

Fiscaal advies

De verkoop van een bedrijf kan grote fiscale gevolgen hebben. Over het bedrag (ook wel stakingswinst genoemd) van de verkoopsom min de boekwaarde moet immers belasting worden betaald. Wat zijn de gevolgen als de inkomsten privé worden belast? En wat zijn de gevolgen als de inkomsten in de holding worden belast? Onze partners helpen je graag met een gepast advies. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn.

Zeker overname Advies over de bedrijfsstructuur
Succesvol Management

Onze drie kernwaardes:

1. Motiveren

2. Delegeren

3. Overzicht

= succesvol management

Commercieel advies

Commercieel advies heeft vooral betrekking op het functioneren van de onderneming. Hoe wordt het bedrijf gemanaged? En welk resultaat kan er nog bereikt worden met behulp van een goede marketingstrategie? Waar zit de groeipotentie? En hoe kan een potentiële koper extra waarde creëren? Wij helpen je graag met het beantwoorden van al deze vragen zodat jouw bedrijf nog aantrekkelijker wordt voor de verkoop.

Management advies

Met 5 succesvolle bedrijven in eigenbeheer hebben wij behoorlijk wat managementervaring opgebouwd. Of het nu gaat om het motiveren van werknemers, het delegeren van taken of het behouden van overzicht. Onze ervaring leert ons dat communicatie en organisatie de sleutel zijn tot succes. Graag een keertje ervaringen uitwisselen? Wij delen onze kennis graag. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Marketingstrategie advies

Stel je wilt een bedrijf overnemen en je vraagt je af wat de groeipotentie is. Hoe beantwoord je deze vraag? Met behulp van de laatste technologieën kunnen wij je adviseren over de potentiële (online) vraag. Daarnaast kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheid om online te concurreren. Zo weet je vooraf exact waar de groeipotentie zit. Verder delen wij graag onze unieke kennis over tal van handige automatiseringstools, scrapers, bots, ads, analytics, reclamebureaus en nog veel meer.

Uitgelichte deals

Bekijk hier succesvolle deals van Zeker Bedrijfsovername