Onze tarieven

Met een echte passie voor bedrijfsovernames ben je bij ons verzekerd van een uitstekende service. Onze diensten zijn transparant en eerlijk.

Minder dan €500k

Bedrijven met een uiteindelijke verkoopprijs van minder dan €500.000,-

In overleg

Excl. opstartkosten

Opstartkosten zijn exclusief BTW.

Meer dan €500k

Bedrijven met een uiteindelijke verkoopprijs van meer dan €500.000,-

4%

Excl. opstartkosten

Opstartkosten zijn exclusief BTW.

Consultancy

Analyse en strategie voor een verhoging van de omzet. Ideaal voor koper en verkoper.

€125/uur

Excl. BTW

Veelgestelde vragen

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Wellicht dat we jouw vraag al een keer hebben beantwoord. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

De duur varieert per individuele casus. Echter, wij verlangen wel een redelijk termijn om de verkoop te betrachten. Meestal varieert de duur van twee tot zes maanden. De exacte termijn wordt altijd gezamenlijk overeengekomen.

Wanneer de duur eindigt en het bedrijf nog niet is verkocht kan gezamenlijk worden besloten om de duur te verlengen.

De opdrachtovereenkomst in op basis van exclusiviteit. De exclusiviteit geldt voor de duur van de overeenkomst.

Wij ontvangen graag de drie meest recente jaarrekeningen voor een eerste analyse.

Daarnaast hebben wij vaak nog aanvullende informatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan Informatie over benodigde investeringen in de nabije toekomst of rentestanden van langlopende schulden.

Dit betekent dat wij jouw bedrijf bij alle gerenommeerde platformen in de etalage zullen zetten en dat wij daar actief op zullen toezien. Uiteraard bespreken wij altijd vooraf de mogelijkheden en passen wij onze advertentiestrategie aan, aan jouw wensen.

Een actieve verkoopmethode is iets wat ons uniek maakt in de overname wereld. Wij zijn namelijk van mening dat een proactieve aanpak de kans op een succesvolle overname gigantisch vergroot.

Hoe wij jouw bedrijf actief verkopen? Wij bespreken gezamenlijk de mogelijkheid om potentiële overnamekandidaten actief te benaderen. Indien gewenst creëren wij een lijst met potentiële afnemers. Deze kandidaten worden vervolgens actief door ons benaderd. Zo vergoten wij jouw kansen op een succesvolle overname.

Mocht een potentiële koper interesse hebben dan zullen wij fungeren als “aanspreekpunt” tussen koper en verkoper. Uiteraard zal dit onder andere afhangen van de koper. Sommige kopers vinden het fijner om te communiceren met een tussenpersoon terwijl andere juist liever met alle partijen tegelijk communiceren.

 

Uiteraard zullen wij zorgdragen voor alle opgevraagde stukken zodat de potentiële koper haar due diligence kan uitvoeren. Verder zullen wij jou bijstaan in de onderhandelingen en waar nodig adviseren over een onderhandelingsstrategie.

 

Tot slot kunnen wij je in contact kunnen brengen met juristen en notarissen. Zo kan de inhoud van de koopovereenkomst worden gewaarborgd en de transactie correct worden uitgevoerd.

Je kan verwachten dat je ons altijd kunt bereiken. Ook als de deal beklonken is. Mocht je na een succesvolle overname ergens vragen over hebben dan kun je altijd bij ons terecht.

Uitgelichte deals

Bekijk hier succesvolle deals van Zeker Bedrijfsovername